Tóvaj Erika vagyok. 2016 elején ismerkedtem meg egy tanfolyam keretein belül a PAVERPOL technikával és azon túl az alkotás végtelen örömével. Pár éve még nem is gondoltam volna, hogy alkotóművésznek ilyen jó érzés lenni. A tanfolyam elvégzése után azonnal saját szobraim és egyéb más tárgyak készítésébe kezdtem magam és mások megelégedésére is. Ezek az alkotások valóban szívet melengetőek annak is aki készíti, annak is aki ajándékozza és annak is aki kapja.

Nem sokkal az első tanfolyam elvégzése után oktatói képzésen is részt vettem és mint hivatalos PAVERPOL oktatóként már nem csak készítem, hanem oktatom mások számára is ezt a nagyszerű szabadidős tevékenységet. Bárki akiben egy kis kreativitás van (mégha nem is tud róla) hasonló munkákat tud készíteni, illetve megvalósítani önmagát.

Szobraim és egyéb alkotásaim már több galéria kiállításán is részt vettek, illetve jótékony célú ajándékozások során gyermekek is örülhettek a különleges meglepetéseknek.

A VALÓ ÁLOM KREATÍV MŰHELY megalapítójaként és működtetőjeként várom minden gyermek és felnőtt jelentkezését aki szeretne együtt alkotni és/vagy ajándékozni.

Kövess minket a Facebook-on is!

Facebook

©2016 Való Álom Kreatív Műhely / GenProfit Kft. — Minden Jog Fenntartva!